top of page

Integritetspolicy

6.5.2023

Inledning

Vi är engagerade i att skydda och respektera din integritet. Denna policy beskriver vilken information vi samlar in, varför vi samlar in den och hur vi använder den. Vi följer EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Personuppgiftsansvarig

Skärgårdsteatern rf är ansvarig för insamling och användning av dina personuppgifter på vår webbplats. Vi lagrar din information under den tid som krävs för att behandla dina beställningar och för att uppfylla våra lagliga skyldigheter för redovisningsändamål.

Information vi samlar in

Vi samlar in information om dig när du besöker vår webbplats och gör ett köp. Den information vi samlar in kan inkludera ditt namn och din e-postadress. Vi samlar också in information om din enhet, din IP-adress och ditt webbläsarprogram.

Användning av information

Vi använder den information vi samlar in för att behandla dina biljettbeställningar, skicka orderbekräftelser och uppdateringar om dina köp. Vi kan också använda din e-postadress för att skicka dig marknadsföringsmail om våra kommande teaterproduktioner, dock begränsat till en gång per år.

Betalningsuppgifter

Den betalningsinformation (utöver ditt namn och din e-postadress)  som krävs för biljettköp har vi inte tillgång till utan hanteras av vår betalningsleverantör, Wix Payments. Vi lagrar inte eller har åtkomst till dina kreditkorts- eller bankkontouppgifter. Vi rekommenderar att du läser Wix Payments integritetspolicy och användarvillkor för att få en tydlig förståelse för deras policyer och rekommendationer när det gäller hantering av betalningsinformation

Lagring av information

Vi sparar din information så länge det behövs för att behandla dina beställningar och för att uppfylla vår lagliga skyldighet att behålla viss information för redovisningsändamål. Vi raderar eller anonymiserar din information när den inte längre behövs för dessa ändamål.

 

Dela information med tredje part

Vi delar inte din information med tredje part, förutom i de fall där det krävs enligt lag eller om vi har ditt samtycke.

 

Cookies

Vi använder kakor på vår webbplats för att förbättra din upplevelse och för att samla in anonym statistik om besökare. Du kan ställa in din webbläsare för att blockera kakor, men vissa delar av vår webbplats kan då inte fungera som de ska.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till den information vi har om dig, begära rättelse av eventuella felaktigheter, begära radering av din information samt begränsa vår användning av din information. Om du inte längre vill ta emot marknadsföringsmail kan du när som helst motsätta dig detta.

 

Ändringar av denna policy

Om vi uppdatera denna policy publicerar vi en uppdaterad version på vår webbplats. Vi uppmanar dig att regelbundet besöka vår webbplats och granska denna policy för att hålla dig informerad om våra insamlings- och användningspraxis.

Samtycke till policyn

Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår integritetspolicy och vår insamling och användning av din information i enlighet med beskrivningen ovan.

 

Kontakta oss

Om du har frågor eller kommentarer om denna policy kontaktan oss: info@skargardsteatern.fi

bottom of page